Grijp hier onze media kit

  • mail
  • facebook
  • instagram

© 2019 Klass Koncept | Leerlooierslaan 23 | 2890 Sint-Amands

MATTHIAS

De Peter Sagan van de communicatiewereld. Als gepatenteerd allrounder kan hij overal zijn stempel op drukken. Matthias behaalde eerst een bachelor Journalistiek Print met onderscheiding en een jaar nadien deed hij hetzelfde in Journalistiek Televisie. Hij begon zelf muziek te maken, nam deel aan een wedstrijd en nog geen halfjaar later mocht DJ Fancypants - sorry, jeugdzonde - dankzij winst in de contest zijn wollen truien inpakken en naar Zweden trekken. Na vijf intensieve maanden studeren aan de muziekschool van Stockholm mocht hij zich ook dopen tot audiokenner.

 

De jaren erna deed hij veel ervaring op als sportjournalist, foto- en videograaf, grafisch ontwerper, dronepiloot, televisiemaker bij Warner Bros en content manager. Tussendoor reed hij vaak met de fiets langs de mooiste bocht van de Schelde in zijn thuishaven Sint-Amands. Sinds 2018 verenigt hij al zijn passies en talenten als kopman van Klass Koncept. Maar goed, genoeg over Matthias. Slurp nu maar eens van je thee.

WIE ZIJN WE​ 

Iedereen is geboren voor een reden. Een lange tijd geloofden we echt dat kanelbullar eten onze roeping was. Helaas bleek dat geen professionele bezigheid te zijn. Klass Koncept is dat zeker wel. Samen met allerlei bedrijven - van een eenmanszaak in een stoffige garage tot een boomende KMO en grote spelers - wil Klass Koncept straffe resultaten neerzetten. Klass Koncept is trouwens Zweeds voor een klassevol concept. Dat had je niet zien aankomen, hé? Ons doel is om steeds een concept uit te werken dat die Zweedse klasse uitstraalt.

Bij Klass Koncept staan we klaar om te helpen met een complete aanpak op verschillende fronten, maar evengoed om kleine elementen te soigneren. Dat is meteen onze grootste troef: met professioneel materiaal, creatieve hersenspinsels en genoeg kopjes thee zorgen we ervoor dat we samen eender welk project doen slagen. Inderdaad, samen. Will Tura weet perfect hoe we ons voelen, zo eenzaam zonder jou. Daarom houden we van virtuele en fysieke feedbackmomenten. We zetten maar al te graag meermaals koers naar jou. Zo kunnen we elk project persoonlijk en in de juiste stijl aanpakken. Laten we alvast even kort kennismaken. Enkel het kopje thee zal je deze ene keer zelf moeten voorzien. (Tip: appel-kaneelthee en deze lectuur is dé ideale combo)
 

4 MONITORS

8 LENZEN

24 IDEEEN/DAG

7 KOPJES THEE/DAG

1 VIERVOETER

 ONS TEAM

LEWIS

Het gouden duo van Sint-Amands en omstreken. Zo kun je Matthias en Lewis, de huishond van dienst, perfect omschrijven. Lewis lijkt op het eerste gezicht geen grote bijdrage te leveren, maar toch tuiten we de loftrompet voor hem. Als langharige Australische Herder is hij de perfecte speelkameraad, warme voetmat én levensechte tochthond. In 2017 geboren, zoon en broer van wereldkampioenen in de showwereld en binnenkort de goed getrainde ober die ons dat ideale kopje thee bezorgt. Creatieve hoogstandjes mogen we van hem nog niet meteen verwachten, maar dat komt wel met de jaren.

 

Lewis zijn takenpakket is momenteel zeer divers. Als onze vulpen is uitgedroogd, moet hij ze weer tot leven likken. Als onze drone modderspatjes heeft van in het natte gras te landen, is Lewis de schoonmaker van dienst. Tot slot is een wandeling met hem de perfecte gelegenheid om in de frisse buitenlucht verse inspiratie op te doen. Kortom, een Lewis zou zeker niet misstaan in elk bedrijf.