Grijp hier onze media kit

  • mail
  • facebook
  • instagram

© 2019 Klass Koncept | Leerlooierslaan 23 | 2890 Sint-Amands

HOE DOEN WE HET
 

BRIEFING

RESEARCH

PLANNING

CREATIE

OPVOLGING

Allereerst zorgen we voor een goeie kennismaking. Wij leren jou kennen, en andersom. In deze fase vormen onze notitieblok - met eventueel een ringafdruk van een theekopje - en een balpen ons gereedschap. We luisteren naar je plannen, je wensen en we stellen duidelijke doelen. Daarna volgt een gratis en vrijblijvende offerte.

Na de briefing en goedkeuring van de offerte, zetten we onze arendsogen op. We doen een grondig onderzoek om de branche, jouw bedrijf, de markt en de trends te leren kennen. Die gegevens gebruiken we om je er te laten uitspringen. Ook hier houden we regelmatig contact om de beste vooruitgang te boeken.

Nu we weten wat we willen - veel w’s, hè - zorgen we samen voor een planning. We maken duidelijke afspraken over de komende doelen, het creatieproces en welke elementen/kanalen we gaan ontwikkelen. Zo zitten we constant op een lijn en kan onze creatieve trein lekker doorstomen. Ondertussen nog nieuws voor ons? Laat het ons zeker weten en we pikken het snel op!

Hier toveren we de witte konijnen uit onze hoge hoed. De grafische, tekstuele of beeldende elementen worden geboren en komen jouw richting uit. In deze fase leggen we de nadruk op veel feedbackmomenten. Dit zorgt ervoor dat er geen tijd en geld verloren gaat. Zo gaan we al snel meer focussen op de beste konijnen om ze te finetunen en af te werken.

We kijken achterom en analyseren het afgelegde pad. Vinden we samen een betere of nieuwe weg, dan helpen we graag om die te bewandelen. We zijn enkel tevreden wanneer jij dat ook bent. Dat is onze persoonlijke service. Als de afgewerkte producten de deur uit zijn, vragen we naar jouw feedback. We leren van elkaar en dromen al van een nog succesvoller vervolg.